ASZ schenkt € 6.000 aan De Warmste Week

    23 december 2023

    REGIO – De medewerkers van de drie ASZ-campussen haalden donderdag 14 december tijdens hun ‘Warmste kersmarkt’ € 6.000 op ten voordele van De Warmste Week.

    De ‘Warmste Kerstmarkt’ van het ASZ creëerde een prachtige kerstsfeer op de drie campussen Aalst-Geraardsbergen-Wetteren. Patiënten, bezoekers en medewerkers konden genieten van heerlijke lekkernijen en prachtige kerstproducten, tegen zeer redelijke prijzen.

    Dankzij ieders bijdrage is € 6.000 opgehaald voor De Warmste Week. Dit geld zal worden gebruikt om veilige plekken te voorzien voor kwetsbare kinderen en jongeren en daarmee daadwerkelijk een verschil te maken.

    Info: ASZ.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons