Atletiekclub Vita schakelt over naar afhaal-eetfestijn

  24 november 2021

  NINOVE – “Door de stijgende coronacijfers, de vrees voor verstrengingen en de groeiende vraag voor afhaal hebben we besloten om het eetfestijn enkel met afhaal te organiseren”, aldus bestuurslid Peter Bliki.

  In overleg met traiteur Vlassenbroek is wel gekozen voor een beter aanbod. De gerechten worden gekoeld en individueel verpakt aangeboden; ze zijn geschikt voor microgolfoven. Alle gerechten worden vergezeld van voorgebakken frietjes verpakt per persoon.

  De inschrijving voor het afhaalmenu kan enkel tot en met maandag 29 november.

  Je kunt kiezen tussen een menu voor volwassenen (€ 20) en kinderen (€ 12).

  De betaling gebeurt ter plaatse. Kaarten je kunnen natuurlijk gebruiken.

  De afhaling is georganiseerd in de kantine aan de atletiekpiste op zaterdag 4 december (van 17 uur tot 20 uur) of zondag 5 december (van 10.30 uur tot 13 uur).

  Info: inschrijving eetfestijn VITA – Bestellen kan ook via vita@telenet.beAtletiekclub Vita.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons