Auto botst frontaal tegen signalisatiepaal aan kruispunt De Kalvaar

    18 maart 2024

    VOORDE – De chauffeur van een Peugeot 308 is maandagmiddag 18 maart afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij was op het kruispunt van de Brakelsesteenweg/N8 met de Geraardsbergsesteenweg/N460 tegen een signalisatiepaal gereden.

    De wagen reed rond 12.45 uur op de Brakelsesteenweg vanuit de richting Ninove. De oudere bestuurder is wellicht onwel geworden, want even voor het kruispunt De Kalvaar week zijn Peugeot van de rijweg af en reed verder door de grasberm en botste uiteindelijk tegen de signalisatiepaal van de verkeerslichten aan.

    De ziekenwagen van de hulpverleningszone Zuid-Oost voerde de chauffeur in shock naar het ziekenhuis. De brandweer ruimde de brokstukken om het kruispunt zo goed als mogelijk vrij te maken. De lokale politie van Ninove deed de vaststellingen en moest het verkeer op de drukke Brakelsesteenweg en het kruispunt de Kalvaar langs de plek van het ongeval zien te leiden.

    De verkeerslichten van de aangereden paal hingen er door de klap los bij, zodat de firma is opgeroepen om de signalisatie te herstellen. Er waren geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval.

    ADU/MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons