Belangrijke update: mosselfestijn vzw Parochiale Werken geannuleerd

    28 oktober 2021

    POLLARE – Na overleg wordt het jaarlijks mosselfestijn in het parochiaal centrum afgelast. Dit evenement zou normaal gezien plaatsvinden van donderdag 11 tot en met zondag 14 november.

    Het hele team was maar al te blij, dat dit na twee jaar eindelijk weer mogelijk was.

    Maar wegens de huidige nieuwe maatregelen is echter beslist om alles af te gelasten. De meerderheid van de medewerkers is van mening, dat het onder deze toestanden quasi onhaalbaar is om het op een aangename manier te laten plaatsvinden.

    Wie al kaarten gekocht heeft, kan deze inruilen bij wie ze zijn aangekocht zijn. De kaarten blijven sowieso ook geldig voor volgend jaar.

    De kans zit erin, dat de vzw Parochiale Werken in het voorjaar nog een alternatief evenement zal organiseren, eventueel met bezorging of afhaling van eten.

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons