Beleef de doortocht van de Tour met De Gasthieëren

    25 mei 2019

    NINOVE – De Tour de France rijdt zaterdag 6 juli 2019 op de startdag langs Ninove. Je kan de doortocht aan buurthuis Berdam beleven in het gezelschap van De Gasthieëren.

    De Tourkaravaan zal vanaf de provinciegrens met Vlaams-Brabant langs de Brusselsesteenweg Meerbeke binnenrijden. Dan gaat het via de Leopoldlaan en Elisabethlaan in Ninove naar de Brakelsesteenweg in Outer. Aan het kruispunt met de Tabakslaan gaat het richting Appelterre en vandaar naar Geraardsbergen.

    Een doortocht van de Tour is geleden van 2004. De publiciteitskaravaan en de renners zullen ongetwijfeld opnieuw een massa volk op de been brengen.

    Je kan de passage in levende lijve meemaken aan buurthuis Berdam (voormalige nieuwe kerk). De Gasthieëren brengen daar de 1ste rit van de Tour live op groot scherm. Vanaf 10.30 uur kun je er terecht voor een hapje en een tapje met bier, wijn en frisdrank en een heerlijk broodje spek. Er zijn zitgelegenheden en sanitair voorzien. De jongsten kunnen zich uitleven op een springkasteel. Bij slecht weer kun je binnen ook het spektakel volgen.

    Zaterdag 6 juli is buurthuis Berdam het meest centrale punt van Ninove. Volg de Tour en steun terzelfdertijd een goed doel.

    Info: Facebookpagina De Gasthieëren.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons