Ben jij kandidaat voor de ouderenadviesraad?

    05 mei 2022

    NINOVE – De raad is op zoek naar een nieuwe voorzitter en ondervoorzitter. Ook nieuwe leden zijn welkom.

    In de ouderenadviesraad kunnen Ninovieters, ouder dan 55 jaar, een visie ontwikkelen en adviezen uitbrengen over alles wat de Ninoofse senioren aanbelangt.

    Kan jij een vergadering leiden? Stel jij je neutraal op tussen de belanghebbenden op het vlak van seniorenbeleid? Kan je bruggen bouwen tussen de verschillende visies? Heb je zelf een mening over het ouderenbeleid in Ninove?

    Indien het antwoord ja is op deze vragen, is de rol van voorzitter van de ouderenadviesraad jou misschien op het lijf geschreven. Samen vormen de voorzitter, de ondervoorzitter en de secretaris de motor van de ouderenadviesraad.

    Kandideren

    Je kandidaat stellen voor de functie van voorzitter of ondervoorzitter kan tot en met 16 juni via senioren@ninove.be. Vermeld er gerust bij waarom jij denkt de geschikte kandidaat te zijn.

    De enige voorwaarden: je bent minimum 55 jaar en woont in Ninove.

    Op 23 juni komt de ouderenadviesraad samen om zich te buigen over de binnengekomen kandidaturen.

    Ook gewone leden kunnen zich nog steeds aanmelden onder dezelfde twee voorwaarden. Misschien ben je wel geïnteresseerd in een rol binnen de ouderenadviesraad. Je kan individueel of namens een vereniging kandidderen voor het lidmaatschap deze raad.

    Info: seniorenambtenaar (054-50 50 50 of senioren@sociaalhuis.ninove.be) – Sociaal Huis, Burchtstraat 46 Ninove – ouderenadviesraad.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons