Beurs brengt vrijwilligers en organisaties samen

    01 maart 2024

    NINOVE – De stad organiseert donderdag 7 maart terug een vrijwilligersbeurs als een contactmogelijkheid tussen organisaties en kandidaat-vrijwilligers.

    Veel mensen zijn op zoek naar vrijwilligerswerk, maar weten niet welke soorten vrijwilligerswerk bestaan en wat het beste bij hen past. De stad wil het de kandidaat-vrijwilliger zo makkelijk mogelijk maken en organiseert een vrijwilligersbeurs.

    Daarop kom je alles te weten over het vrijwilligerswerk in Ninove. Je ontmoet organisaties, die op zoek zijn naar vrijwilligers en kan hen gerichte vragen stellen.

    Standhouders

    Voor Ninoofse organisaties, die op zoek zijn naar of werken met vrijwilligers, is de vrijwilligersbeurs het ideale moment om de juiste mensen te bereiken.

    Richt een infostand in over jouw organisatie en werking en ga rechtstreeks in gesprek met kandidaat-vrijwilligers. Wie weet hou je er een aantal nieuwe vrijwilligers aan over?

    Wil je nu al een kijkje nemen tussen de openstaande vacatures voor vrijwilligers? De stad heeft hiervoor een vrijwilligersvacaturebank.

    Praktisch

    • Datum en uur: donderdag 07 maart tussen 16 uur en 19 uur.
    • Plaats: de liberale kring, Dreefstraat 16 Ninove.
    • De vrijwilligersbeurs is gratis, inschrijven is niet nodig.
    • Organisaties en verenigingen moeten zich voor de beurs inschrijven via vrijwilligersloket@sociaalhuisninove.be.

    Info: vrijwilligersloket@sociaalhuisninove.be 054-50 50 50 – vrijwilligersvacaturebank.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons