• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Beverstraat en Oudstrijdersplein niet verkeers- en parkeervrij tijdens vuurspektakel

  05 december 2019

  NINOVE – In tegenstelling tot wat eerder is aangekondigd, heeft het vuurspektakel op 14 december plaats in de Langemuntstraat en niet op het Oudstrijdersplein en in de Beverstraat. Die beide straten zijn dus niet verkeers- of parkeervrij.

  Oorspronkelijk zou het vuurspektakel plaats vinden op het Ouderstrijdersplein en in de Beverstraat. Vuurdans en jonglerie, Wensenstof en Lucifer’s Party.

  Guy D’haeseleer had al gereageerd op de keuze voor deze locaties. “Het is onbegrijpelijk dat een deel van de binnenstad, namelijk de Beverstraat en het Oudstrijdersplein, omwille van een vuurshow auto- en parkeervrij zal zijn op 14 december vanaf 14 uur. Voor Forza Ninove is het onaanvaardbaar dat op die manier onze Ninoofse handelaars een deel van hun omzet zullen verliezen. Forza Ninove vraagt dan ook om de vuurshow te verplaatsen naar een andere locatie zodat onze Ninoofse handelszaken bereikbaar zijn en de drukke eindejaarsdagen ten volle kunnen renderen.”

  Schepen van lokale economie en parkeerbeleid Michel Casteur (Open VLD) kon olie op de golven gieten. “Dit punt is op het schepencollege geweest. We hebben besloten dat dit niet kan. Alle activiteiten zullen plaats vinden in de Langemuntstraat. Op die manier zijn het Oudstrijdersplein en de Beverstraat bereikbaar voor het verkeer en blijven ook de parkeerplaatsen beschikbaar.”

  Info: Ninove Wintert.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons