Bibliotheek tijdelijk gesloten

  25 november 2021

  NINOVE – Als gevolg van een coronabesmetting en de verplichte quarantaines is de bib genoodzaakt haar deuren tijdelijk te sluiten.

  De inleverbus blijft tijdens de sluiting wel open.

  Alle boeken, die van donderdag 25 november tot en met vrijdag 3 december moeten worden ingeleverd, zijn alvast verlengd tot zaterdag 4 december. Dat geldt ook indien de bib reeds vóór deze datum opnieuw zou openen.

  Zodra de bibliotheek weer open kan, volgt hierover een bericht.

  Info: bibliotheek Ninove.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons