Blauwe Wimpel 2022 voor Bram & Lennert

    19 november 2022

    NINOVE – De lokale Jong VLD heeft vrijdag 18 november in de Liberale Kring de jaarlijkse Blauwe Wimpel uitgereikt aan Bram Van den Berghe en Lennert Cobbaert, alias Bram & Lennert.

    De Ninoofse jonge VLD’ers kennen sinds 2000 hun Blauwe Wimpel toe aan een persoon, een organisatie of een bedrijf, die/dat Ninove op de kaart heeft gezet of iets speciaal heeft gedaan voor de stad.

    In het verleden ging deze erkenning al naar de ereburgers Hans Van Laethem, Wesley Sonck en Kevin Van der Perren. De afgelopen drie jaar vielen Laurens De Plus, Benny Schaillee en Enkaavee in de prijzen.

    B&L

    De 22ste Blauwe Wimpel is vrijdagavond 18 november uitgereikt aan het muzikale duo Bram & Lennert.

    “Met optredens op de parkconcerten, 24 Live en in het voorprogramma van Niels Destadsbaeder (Sportpaleis en de Oktoberhallen) hebben zij niet alleen Ninove, maar heel Vlaanderen aan het dansen gezet”, aldus de jongeren-voorzitter Jaro Goubert. “Als echte Ninovieters zijn ze een uithangbord voor onze stad.”

    Info: Jong VLD Ninove.

    MLI – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons