Buren vieren diamanten Arsene en Nelly

    30 september 2021

    MEERBEKE – Arsene Van Londersele en Nelly Vitse zijn 60 jaar getrouwd. Er kwamen donderdag 30 september ballonnetjes, bloemen en zelfs een gedicht aan te pas. Met dank aan ondermeer de buren Marleen en Kelly.

    60 jaar getrouwd is diamant en voorwaar een schitterende reden om te vieren. Dat dachten de buren van Arsene Van Londersele (82) en Nelly Vitse (79) op Roesbeke ook. Zij versierden de woning van het echtpaar met ballonnetjes, gaven bloemen en zorgden zelfs voor een passend gedicht, dat hun woning sierde.

    “Heel plezant en niet verwacht”, reageerde een verraste Nelly. Over het geheim van 60 jaar huwelijk moest ze niet lang nadenken: “Nemen en geven.” Arsene kon zich daar helemaal in vinden. “Die jaren zijn voorbij gevlogen. Wij vervelen ons niet samen, voor ons geen corona-ruzies.”

    Een koppel heeft ook zijn aparte bezigheden en hobby’s. Zoals Nelly: het oudste actieve lid van atletiekclub Vita. Je kunt haar in Meerbeke en omgeving regelmatig zien voorbij joggen.

    Onder andere Marleen van de Roesbeekhoeve had gezorgd voor wat sfeer rond de woning. “Ik woon hier al 43 jaar op Roesbeke en ken hen dus al die hele tijd. Toffe buren.”

    De kinderen van Arsene en Nelly zouden die avond ook nog langskomen, na hun werk. “Er moet toch nog iemand werken”, grapte Nelly.

    En voor de vrienden was ze nog een feestje aan het voorbereiden, op een latere datum. Kwestie van de feestvreugde wat te spreiden.

    Op naar de briljanten bruiloft.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons