Burgemeester De Padt doet oproep tot vrijwilligers

    08 november 2020

    GERAARDSBERGEN – De burgemeester roept op om mee te helpen de mensen in de zorg te ontlasten.

    “Heb jij een hart op de juiste plaats?”, aldus Guido De Padt (Open VLD) in zijn oproep. “Wil jij graag de steun bieden die de zorg nodig heeft? Kan jij je enkele uren per week vrijmaken om de medewerkers in de zorginstellingen te ontlasten?”

    De zorginstellingen en het A.S.Z. campus Geraardsbergen willen een lijst van kandidaat-vrijwilligers aanleggen. Daaruit kunnen ze putten bij de planning in functie van hun noden.

    Contacten

    Om hulp te bieden in zorginstellingen, contacteer je de dienst Samenleving 054-43 44 84. Je kunt ook een mail sturen naar samenleving@geraardsbergen.be met de vermelding van jouw naam en telefoonnummer.

    Om hulp te bieden in het A.S.Z., stuur je een mail naar helpen@asz.be.

    Je krijgt dan zeer snel alle nodige info over deze oproep om je kandidaat te stellen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons