Café In Den Keizer gaat binnenkort terug open

    23 september 2020
    Steven en Annelies.

    NINOVE – Steven Van Bont is de nieuwe uitbater van In Den Keizer. Het oudste café van Ninove heropent in oktober.

    Het café in de Burchtstraat is opgericht in 1767 en is daarmee het oudste café van Ninove. Sinds enkele maanden is het gesloten, toen in maart de vorige uitbater de boeken had neergelegd.

    Maar nu is er groen licht voor de heropening. Steven Van Bont, de zaakvoerder van Op ’t Hof in Liedekerke en Odilon in Roosdaal neemt de uitbating van In Den Keizer op zich.

    Volkscafé

    Woensdagavond 23 september deed hij ons zijn plannen uit de doeken met In Den Keizer.

    “Aan de authenticiteit en de inrichting van dit volkscafé veranderen wij niets. Wel doen we grondige aanpassingen aan de toiletten en de keuken. De zithoeken maken we met plexi schermen corona-veilig. Maar het café blijft herkenbaar. Verenigingen zullen ook de twee vergaderzalen kunnen gebruiken.”

    Samen met Annelies laat hij zich omringen door een team van een 40-tal medewerkers voor de uitbating van de drie horecazaken. “Maar het is mijn bedoeling om hier ook een pint te tappen. Ik ken wel het reilen en zeilen in Ninove, er zit ook een beetje wortel in mij. En heel veel van onze medewerkers zijn geboren en getogen Ninovieters. De reputatie als hét carnavalscafé zal dus verzekerd zijn.”

    Info: In Den Keizer zal, behalve op maandag, open zijn van 10 uur tot 1 uur; op dinsdag vanaf 8 uur.

    MLI – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons