Casa Buscemi: Ramona neemt het over van Pina

    10 november 2020

    NINOVE – Pina Buscemi opende veertien jaar geleden haar eigen restaurant in de Stationsstraat 42. Ze haalde haar inspiratie in de Siciliaanse keuken. Begin september liet zij met pijn in het hart, maar toch tevreden, haar zaak over aan haar zaalverantwoordelijke Ramona Raducan.

    Ramona was er van in het begin bij; ze kent de zaak dan ook in al haar facetten.

    De overname betekent ook goed nieuws voor de vaste klanten. Het concept blijft hetzelfde: typisch Siciliaanse gerechten serveren in een warm en gezellig kader.

    Eugen Raducan, de echtgenoot van Ramona, is chef van dienst. Ook hulpkok Ferdinando Buscemi is nog steeds van de partij.

    Opmerkelijk en leuk detail: de oorspronkelijke uitbaatster Pina en Ferdinando hebben dezelfde familienaam. Ze zijn ook beiden afkomstig uit hetzelfde Siciliaanse dorpje, maar zijn geen familie.

    Afhaalgerechten

    Het zijn moeilijke tijden voor iedereen en dat is voor Casa Buscemi niet anders.

    Amper een aantal weken na de overname, moest de horeca opnieuw verplicht zijn deuren sluiten.

    Maar Ramona en haar team blijven niet bij de pakken zitten. Zij bieden een ruim en lekker assortiment afhaalgerechten aan.

    Een aanrader!

    Info: Casa Buscemi – reserveren/bestellen op 0478-80 11 00.

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons