Cera Foundation schenkt 17 smartphones aan Schoonderhage

    10 mei 2021

    POLLARE – Als onderdeel van het corona-relanceplan had Schoonderhage een project ingediend bij de Cera Foundation. Maandag 10 mei kreeg de organisatie € 3.000 overhandigd voor de aankoop van 17 smartphones.

    Met dit project wil de directie de verbinding tussen de bewoners in alle woningen van Schoonderhage en hun thuismilieu verhogen.

    Door in elke woning een nieuwe smartphone Samsung Galaxy A12 te voorzien, kunnen de bewoners via beeldbellen echt contact leggen met hun ouders en hun familienetwerk.

    De Cera Foundation keurde dit project goed, voor een bedrag van € 3.000. Daarmee kon Schoonderhage 17 smartphones aankopen.

    Regionale werking

    Hugo D’ Hauwe (Cera Foundation) was dan ook tevreden om dit bedrag te overhandigen aan Schoonderhage vzw. Het is de eerste maal, dat de Foundation met de werking Dender-Zwalm een initiatief van Schoonderhage ondersteunt.

    Cera wil in de toekomst de regionale werking verder uitbreiden.

    GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons