Circus Pipo is hier te gast tijdens de herfstvakantie

    22 October 2020

    NINOVE – Familiecircus Pipo geeft van 28 oktober tot en met 8 november voorstellingen. De tent staat achter de IKORN-parking langs de Onderwijslaan.

    Circus Pipo staat sinds jaar en dag garant voor dé familie-uitstap bij uitstek. Dit eigentijdse circus brengt een heerlijke mix van puur traditioneel circus en unieke, wervelende sensaties.

    Tijdens de herfstvakantie geeft Circus Pipo in de tent een grootse show met clowns, jongleurs, acrobaten, dierendressuur met honden, paarden en papegaaien.

    Alle voorstellingen gebeuren onder strikte veiligheidsmaatregelen. Daardoor zijn ongeveer 120 toeschouwers per show toegelaten.

    Tickets koop je op voorhand aan de kassa, elke dag tussen 11 uur en 12 uur en 1 uur voorafgaand aan elke voorstelling.

    Zie ook onderaan dit artikel alle info over veiligheidsvoorschriften, data en uren van de voorstellingen.

    Als je dit artikel op Facebook leuk vindt, maak je kans op een gratis toegangsticket.

    Info: circus PipoReservaties.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons