• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Circus Pipo is hier te gast tijdens de herfstvakantie

  22 oktober 2020

  NINOVE – Familiecircus Pipo geeft van 28 oktober tot en met 8 november voorstellingen. De tent staat achter de IKORN-parking langs de Onderwijslaan.

  Circus Pipo staat sinds jaar en dag garant voor dé familie-uitstap bij uitstek. Dit eigentijdse circus brengt een heerlijke mix van puur traditioneel circus en unieke, wervelende sensaties.

  Tijdens de herfstvakantie geeft Circus Pipo in de tent een grootse show met clowns, jongleurs, acrobaten, dierendressuur met honden, paarden en papegaaien.

  Alle voorstellingen gebeuren onder strikte veiligheidsmaatregelen. Daardoor zijn ongeveer 120 toeschouwers per show toegelaten.

  Tickets koop je op voorhand aan de kassa, elke dag tussen 11 uur en 12 uur en 1 uur voorafgaand aan elke voorstelling.

  Zie ook onderaan dit artikel alle info over veiligheidsvoorschriften, data en uren van de voorstellingen.

  Als je dit artikel op Facebook leuk vindt, maak je kans op een gratis toegangsticket.

  Info: circus PipoReservaties.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons