Collega-brandweerlui brachten eresaluut aan Patrick en Luc

    01 oktober 2022

    NINOVE – De collega’s verrasten vrijdagavond 30 september Patrick Peeters en Luc De Cock met een afscheidsfeestje naar aanleiding van hun pensioen bij de Ninoofse brandweer.

    Met een nepmelding hadden ze Patrick en Luc naar de kazerne aan de D. De Bodtkaai gelokt. Ze hadden daar voor beiden een feestje georganiseerd als dank voor hun jarenlange inzet bij de Ninoofse brandweer.

    Nadat ze hun laatste brandje aan de Fabrieksstraat hadden geblust, mochten ze samen met hun makkers op de foto.

    We spraken met de beide mannen, die echt wel compleet verrast waren door de viering, die hun collega’s in alle stilte en onder strikte geheimhouding hadden gepland.

    Het was voor hen en hun collega’s ook een ideale gelegenheid om met ons terug te blikken op de mooie en de zware momenten bij de interventies en de evolutie van de Ninoofse brandweer naar de hulpverleningszone Zuid-Oost.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons