Colruyt Group Academy verdeelt 5.000 naaipakketten voor mondmaskers

    13 mei 2020

    HALLE – Colruyt Group Academy (CGA) biedt de klanten, samen met z’n partners, gratis 5.000 doe-het-zelf naaipakketten voor mondmaskers aan. Op die manier wil het bedrijf 125.000 maskers schenken aan de zorg.

    Een pakket bevat voldoende stof, garen en linten of elastiekjes voor zo’n 30-tal maskers. Klanten, die een pakket aanvragen, engageren zich om zelf stoffen mondmaskers te naaien. Ze mogen er 5 houden voor zichzelf en hun familie. De overige 25 sturen ze kosteloos terug naar Colruyt Group Academy. Deze verdeelt ze dan onder verschillende zorginstanties.

    Op die manier wil CGA, dat de 11 leerhuizen al sinds het begin van de coronacrisis gesloten houdt, haar steentje bijdragen en mee zorgen voor voldoende herbruikbare mondmaskers. Samen met zijnn partners wil de Academy in totaal 5.000 pakketten verspreiden onder de klanten. Die zijn goed voor 150.000 afgewerkte mondmaskers, waarvan er dus 125.000 voor de zorg zijn bestemd.

    Info: klanten kunnen gratis een naaipakket voor mondmaskers bestellen bij ‘Mondmaskers maken’.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons