Cursisten zorgkundige gaven bewoners woonzorgcentrum verwenmoment

    15 maart 2024

    PEPINGEN – De cursisten van het Pajottenlands Centrum gaven vrijdag 15 maart een aantal bewoners van het wzc Vander Stokken een handmassage.

    De aanleiding voor dit initiatief is de ‘Dag van de Zorg’ op 17 maart. De cursisten van de opleiding zorgkundige van het Pajottenlands Centrum en het wzc Vander Stokken in Pepingen slaan de handen in elkaar. Met een handmassage bezorgen ze de bewoners een heerlijk verwenmoment, zodat ze extra tot rust kunnen komen.

    Nieuwe opleiding

    Misschien heb je ook al eens gedacht om in de zorg te gaan werken: mensen verzorgen, voor hen koken, hen helpen met de huishoudelijke taken.

    De volgende (gratis) jaaropleiding start midden april 2024. De opleiding zorgkundige leidt gegarandeerd tot tewerkstelling, want het is een knelpuntberoep.

    Het Pajottenlands Centrum Opleidingen plant 2 infosessie in de Fabrieksstraat 3 Liedekerke:
    – maandag 18 maart om 9.30 uur,
    – donderdag 28 maart om 13 uur.

    Info: Pajottenlands Centrum Opleidingen – Nathalie Valcke (nathalie@edc-liedekerke.be – 053-64 11 64 – 0477-17 46 68).

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons