Dansclub De Salvandy: waar dansen een plezier is

    11 september 2021

    NINOVE/MEERBEKE – De Salvandy houdt donderdag 16 september een tweede opendansavond in trefcentrum De Linde. Na maanden van onzalig nietsdoen, kunnen de leden terug laten zien hoe leuk dansen eigenlijk wel is.

    Wij gingen donderdag 09 september langs in De Linde voor de eerste opendeuravond van De Salvandy. De club bestaat een kwarteeuw en telt 150 dansende leden. Je kunt er terecht voor ballroom-latin, moderne dans en lijndans.

    “Je wordt een goeie danser, door van je stoel te komen en de eerste stap te zetten naar de dansvloer”, aldus dansleraar Kamiel Buylle. “Dansen is voor ons belangrijk. Maar wij zijn geen dansschool, wel een club waar gezelligheid belangrijk is. We staan open voor iedereen, die wil dansen.”

    De leden hadden al lang naar dit nieuwe dansseizoen uitgekeken, afgaand op de glunderende gezichten, waarmee ze over de dansvloer evolueerden. “Na anderhalf jaar doet dit deugd: terug samen plezier maken en je hobby beoefenen. Thuis hebben we te weinig kunnen oefenen, maar het komt snel terug.”

    Mocht je de dansmicrobe voelen kriebelen, dan kun je nog terecht op de tweede opendansavond, donderdag 16 september van 19.30 uur tot 22.30 uur in De Linde, Gemeentehuisstraat Meerbeke.

    Info: De Salvandy.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons