De ‘4 Hippies’ verrassen de cafés met een blitz-optreden

    29 juni 2021

    NINOVE – De spiksplinternieuwe muziekgroep de ‘4 Hippies’ maakte zondag 27 juni een mini-kroegentocht. Met hun aanstekelijke nummers wilden ze de cafébazen en hun klanten entertainen.

    Bert Bultereys, Rik De Vidts, Stijn De Decker en Christoph Ravyst zijn de leden van deze nieuwe groep. Ze lieten zich inspireren door ‘17 Hippies’. Dit is een Berlijnse groep, die vooral populair is in Duitsland en bij een aantal Franse vrienden.

    Muzikale ervaring

    De vier hebben al jarenlang muzikale ervaring en dito kilometers op de teller.

    Bert en Stijn spelen bij Yah Tararah!, Rik bij Vrijspel en in een vroeger leven ook bij De Veske Voljeir, Christoph bij The A-Tease en Brass4U.

    Folk

    Bert en Stijn waren op het idee gekomen om een nieuw project op te starten.

    De mannen repeteren al een aantal maanden en vonden de tijd rijp om de cafés te laten kennismaken met hun muziek van verschillende folk-invloeden.

    Uiteraard zijn we bij Ninofmedia te vinden voor een kroegentochtje, gewapend met onze camera en microfoon.

    BDB

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons