De kerstman komt per trein naar De Wettel

    09 december 2019

    NINOVE – Kaffee De Wettel straalde al een Oostenrijks-Tiroolse sfeer uit, maar de uitbaters hebben voor de kersttijd nog een extra inspanning geleverd met feeërieke kerstversiering binnen en buiten. Geen wonder dat de Kerstman hier op zondag 15 december zijn opwachting maakt. De neef van de Sint komt wel per trein.

    Begin november heropende De Wettel na een jaar van verbouwingen. Het café is volledig getransformeerd in een Oostenrijks stube. En voor de kerstperiode zorgden de uitbaters Dirk Souffriau en Annita Sonck met versiering binnen en buiten voor extra sfeer.

    “We hadden in de loop der jaren heel wat kerstversiering vergaard en met nog wat bij te kopen hadden wij voldoende voor het café, de zaal en de buitengevel. Het heeft ons toch een hele week gekost om alles mooi aan te brengen. De versiering blijft hangen tot eind januari. We houden zelf van die kerstsfeer en op die manier komen ook de bus- en treinreizigers onmiddellijk in de goede stemming.“

    Zondag 15 december komt de kerstman hier toe om 15 uur, per trein uit Lapland. “Hij zal snoep en mandarijntjes uitdelen aan de kinderen. En nadien kunnen ze hier terecht voor een gratis pannenkoek en chocolademelk.”

    De ouders kunnen eventueel iets hartigers savoureren.

    Info: Kaffee De Wettel.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons