De Molenhoek: van dierenartsenpraktijk naar dierenkliniek

    24 april 2021

    OUTER – De Molenhoek opende zaterdag 24 april zijn nieuwe vestiging aan de Brakelsesteenweg 323. De dierenartsenpraktijk is nu een dierenkliniek, waar meer geavanceerde zorg mogelijk is.

    De dierenartsenpraktijk bestaat sinds 1997 en sloot recent aan bij AniCura, een Europees netwerk van dierenartsen.

    De praktijk evolueerde tot een van de weinige dierenklinieken in ons land. Deze stap was nodig om te kunnen blijven investeren en groeien in geavanceerde diergeneeskundige zorg.

    Speciale zorgen

    Baasjes uit de streek kunnen nog steeds terecht bij hun vertrouwde dierenarts voor de gewone preventieve zorg en behandelingen.

    Voortaan ook voor hoogstaande gespecialiseerde diergeneeskundige zorg voor hun hond, kat, konijn of knaagdier.

    Collega-dierenartsen kunnen meer patiënten doorsturen naar AniCura Dierenkliniek De Molenhoek voor verder onderzoek, behandeling en operaties.

    De nieuwe kliniek ligt op een kilometer van de oude praktijk en heeft een ruime parking. We hadden daar zaterdag 24 april een gesprek met dierenarts Philippe Van Vooren; niet toevallig op werelddierenartsendag.

    Info: AniCura Dierenkliniek De Molenhoek.

    MLI – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons