De Okkernoot bakt terug pannenkoeken en wafels

    16 februari 2021

    DENDERWINDEKE – Het is een jaarlijkse traditie, dat De Okkernoot zijn pannenkoek- en wafelfestijn organiseert. Dit keer is het wel een afhaaleditie.

    Zaterdag 27 februari kan je weer genieten van heerlijke wafels en pannenkoeken. Je kan jouw portie bestellen via de webshop van De Okkernoot.

    Bestellen

    Een pak van 10 pannenkoeken of van 5 wafels kost € 8. Een bestelling plaatsen kan tot zondagavond 21 februari.

    Gelieve bij jouw bestelling het tijdslot aan te duiden, wanneer je jouw bestelling komt ophalen. Zo kan de organisatie de corona-maatregelen naleven.

    Zaterdag 27 februari kan je de pannenkoeken of wafels tussen 10 uur en 14 uur afhalen in één van de vestigingen: Halle, Denderwindeke of Vollezele.

    Uitzonderlijk kun je aan huis laten leveren tegen een meerkost van € 3,95. Dat kan alleen binnen een straal van ± 20 km rond De Okkernoot. Bij een bestelling vanaf € 50 is de thuislevering gratis.

    Info: De Okkernoot.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons