De Oogappel start sprookjesachtig

    01 september 2022

    APPELTERRE-EICHEM – Er was eens… de eerste schooldag in het sprookjesbos. Het schoolteam van de stedelijke basisschool De Oogappel had voor de kleuters alvast een aantal Roodkapjes uitgenodigd.

    Kleuters hebben nog veel fantasie en dus koos De Oogappel als jaarthema ‘We gaan los in het sprookjesbos’. Daar zullen de kleintjes hun verbeelding goed kwijt kunnen. Sprookjes zijn magisch en zorgen voor verwondering.

    Dus begonnen ze in de stedelijke basisschool de eerste schooldag met Roodkapje en de grote boze wolf. De kleuters moesten wel oppassen, dat ze niet werden opgegeten; de grote wolf had al grote honger.

    In loop van het jaar zullen ze ook nog de drie biggetjes, de kleine zeemeermin en de kikkerprins tegenkomen in hun sprookjesbos.

    Het zal dus een wonderlijk magisch schooljaar worden op De Oogappel.

    Info: De Oogappel.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons