De provincie promoot zichzelf

    16 juni 2022

    OOST-VLAANDEREN – De provincie pakt uit met de nieuwe voorstellingsfilm ‘Oost-Vlaanderen ziet u graag!’. Deze neemt je mee op verkenning doorheen de provincie en illustreert wat het provinciebestuur doet en te bieden heeft.

    Gedeputeerde Kurt Moens (N-VA, bevoegd voor marketing en communicatie): “Trots stellen wij onze nieuwe video voor. Deze toont je waar de provincie Oost-Vlaanderen elke dag voor staat en gaat. Bij het maken ervan is volop ingezet op sfeer, warmte en het creeëren van ‘het Oost-Vlaams gevoel’.”

    Voor de realisatie van dit project werkte de provincie nauw samen met het Gentse productiehuis Het Bataljon.

    Twee versies

    De spot volgt vier personages, die in aanraking komen met verschillende provinciale beleidsdomeinen. De Oost-Vlaamse actrice Lynn Van Royen spreekt de video in. Ook eigen personeelsleden figureren in de video.

    De film ‘Oost-Vlaanderen ziet u graag!’ bestaat in twee versies:

    • de korte versie richt zich tot het brede publiek,
    • de langere versie is bedoeld voor een meer professionele doelgroep.

    De beide versies kun je bekijken via de website van de provincie.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons