• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  De time out heeft lang geduurd, maar is nu voorbij

  10 juni 2021

  NINOVE – We liepen woensdagavond 09 juni even langs bij vier horecazaken. Alle uitbaters kijken uit naar de komende EK-periode.

  Café Time Out in de sporthal, In Den Keizer aan de Burchtstraat, Cheers in de Geraardsbergsestraat en De Wettel op het Stationsplein. Zij staan eigenlijk symbool voor de veerkracht en het vertrouwen, waarmee alle horecazaken de versoepelde corona-maatregelen verwelkomen.

  Voor het EK hebben ze heel wat extra’s bedacht om hun klanten te plezieren: gratis hotdogs, pizza baguettes, bitterballen, frietjes, curry- en braadworsten. En natuurlijk grote en mega grote schermen om alle splijtende voorzetten van Kevin De Bruyne tot in het detail te kunnen volgen.

  Op één voorzichtig gelijkspel na, pronostikeren ze de volle winst in de eerste confrontatie van de Rode Duivels tegen Rusland.

  En mocht je niet meteen een fan zijn van het spelletje, dan staan heel de periode en nog lang daarna ongetwijfeld ook rustige momenten en terrassen te wachten op bedaarde klanten.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons