• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  De Warmste Week zoekt warme projecten

  21 september 2020

  NINOVE – Wil je als Ninovieter bijdragen aan ‘De Warmste Week’ in december, dan kun je je daarvoor nu al registeren.

  Dit jaar gooit ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel het over een andere boeg, met als motto: ‘Het is niet je geld, maar net jij die telt’. De campagne wil verder surfen op de golf van solidariteit, die is ontstaan door de corona-crisis.

  Initiatieven

  Ook Ninovieters toonden zich de afgelopen maanden van hun warmste kant. Heb je de smaak te pakken en wil je ook jouw steentje bijdragen aan een warmer Ninove?

  • Ideeën voor projecten zijn nu al welkom op de website van De Warmste Week.
  • Van september tot en met december kan je projecten via de website registreren, organiseren en een oproep doen om ze mee te helpen realiseren.
  • Je kunt een project uitwerken in je eentje, samen met een vzw, de buurt, collega’s of vrienden.
  • Organiseer jij een initiatief? Deel het in de facebookgroep ‘Verspreid solidariteit Ninove’.

  Info: De Warmste WeekVerspreid solidariteit in Ninove.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons