Dierenasiel Ninove ontvangt gulle cheque van Lars Eriksson

    21 december 2020

    DENDERWINDEKE – Op maandag 21 december had Lars Eriksson een wel heel mooi kerstcadeau voor het dierenasiel.

    In november startte Lars met de verkoop van zijn eigen cd, het pareltje ‘I’m here to stay’. Hij vertelde ons toen, dat hij een deel van de opbrengst ging schenken aan het dierenasiel, aangezien het een belangrijke plaats inneemt in zijn hart.
    De cd’s vlogen de deur uit en sommigen mensen doneerden zelfs een extraatje, waardoor Lars zijn bedrag kon optrekken naar een mooie € 1.600.
    Martine Van Den Steen, de uitbaatster van het asiel, reageerde zeer verheugd: “Dit is uiteraard altijd zeer welkom, aangezien de kosten voor de dagelijkse verzorging, de dierenarts, medicatie en dergelijke dag in dat uit blijven binnenstromen. Ik ben, samen met alle medewerkers, dan ook zeer dankbaar voor deze mooie bijdrage.”
     
    De cd’s zijn overigens zo goed als de deur uit. Lars bekijkt of hij er eventueel nog zal laten bij persen. Wie er nog geen in huis zou hebben en interesse heeft, kan hem contacteren op het nummer 0496-51 39 63 of lars.eriksson@skynet.be
    Er zijn ook nog steeds kalenders te verkrijgen in het asiel. Hiervoor betaal je € 5/stuk. In de regio Ninove kunnen deze aan huis bezorgd worden. Hiervoor kan je een berichtje sturen via de Facebook pagina Dierenasiel Ninove, of mailen naar dierenasielninove@hotmail.com.

     

     

    BDB
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons