Dieter Paternoster ontwierp nieuw logo voor Ninofmedia

    05 februari 2024

    NINOVE – De wakkeren onder ons zullen het hier en daar al hebben opgemerkt: we hebben een nieuw logo.

    Ninofmedia bestaat tien jaar. Een verjaardag, die er mee voor zorgde om na te denken over een nieuw, hedendaags logo. Ons team besliste om er meteen een wedstrijd aan te koppelen. We lanceerden een oproep naar iedereen, die graag creatief uit de hoek komt en kregen dan ook een aanzienlijk aantal inzendingen binnen.

    De beslissing was niet gemakkelijk, want er zaten verschillende geschikte voorstellen tussen. Uiteindelijk kozen wij voor het logo, dat Dieter Paternoster instuurde.

    Concept

    “Ninove was vroeger een echte industriestad”, aldus Dieter. “Vandaar het idee om het DNA van de stad Ninove – de industrie – te verwerken in het logo van Ninofmedia, wat met de letters N en M een herkenbaar zaagdak vormt. Zoals een zaagdak het licht liet schijnen op de zaken, doet Ninofmedia dat ook dagelijks met de Ninoofse actualiteit. Volgens het principe ‘keep-it-simple’ is het icoon duidelijk en herkenbaar om ook los te gebruiken op microfoons en kledij, zowel monotoon als in de reeds herkenbare kleuren van Ninofmedia.”

    From The Moon

    Dieter heeft met ‘From The Moon’ overigens zijn eigen bedrijf, waarmee hij andere bedrijven helpt bij het inzetten van video en visuele communicatie online. Dit kan gaan van promovideo’s voor sociale media, video-opleidingen en after movies van events tot reportages van realisaties bij klanten.

    We hielden Dieter onze nieuwe microfoon onder de neus om hem voor de camera zelf zijn uitleg te laten doen. Meteen ook de gelegenheid om hem de beloofde cadeaubon van 100 euro te overhandigen.

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons