Dit jaar geen hoeverestaurant in De Okkernoot

    11 augustus 2020
    Het project ‘Station Herne’ zal een ontmoetingsplaats zijn.

    VOLLEZELE – De Okkernoot ziet zich genoodzaakt om de meeneem-BBQ te annuleren. Maar steunen kun je ook zonder eetfestijn, voor het project ‘Station van Herne’.

    De meeneem-BBQ was al een alternatief voor het succesvolle hoeverestaurant, dat oorspronkelijk was voorzien op 29 augustus. Daarmee verliest de voorziening een belangrijke bron van inkomsten.

    Die steun is erg belangrijk voor de bewoners. En dus doet De Okkernoot een oproep om een gift te storten op het rekeningnummer BE53 0682 2552 7653 met als mededeling ‘gift BBQ 2020’.

    Station Herne

    De opbrengst gaat naar de verbouwing van het inclusief project ‘Station van Herne’.

    In 2018 kocht De Okkernoot dit station. Deze locatie zal een bijkomend aanbod vormen in de dagbesteding met een uitbreiding van de ateliers. Het is ook de bedoeling om een ontmoetingsplaats te zijn voor personen met en zonder beperking.

    De treinreiziger, buurtbewoner, wandelaar, fietser zouden in de bistro terecht kunnen voor een koffie, een snelle hap of gezellig etentje. Een ander idee is een verdeelpunt voor de verkoop van lokaal en eigen geproduceerde producten.

    Info: voor een gift vanaf € 40 ontvang je een fiscaal attest – De Okkernoot.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons