Drie dagen futbalistageluk op De Kloppers

    19 mei 2023

    NINOVE – Niet minder dan 55 meisjes- en damesploegen verzamelden van 17 tot 19 mei voor een voetbalhappening op de terreinen van De Kloppers.

    Het tornooi was een organisatie van de Divas, de meisjes- en damesploegen van KVK Ninove.

    Gedurende drie dagen stonden wedstrijden op het programma tussen ploegen, die vanuit alle hoeken van het land kwamen. Gerenommeerde clubs zoals KAA Gent, RWDM, Antwerp en Lokeren zakten af naar de zonovergoten terreinen van KVK Ninove.

    Ambities

    Dat het meisjes- en vrouwenvoetbal in de lift zit, hoeft geen betoog. Dat beaamt ook Reginald Vertongen, voorzitter en sportief verantwoordelijke van de Divas. “We zijn uniek in de streek, met zoveel meisjesploegen. We hebben ploegen in alle leeftijdscategorieën en ze doen het allemaal uitstekend.”

    Voor de toekomst steekt de voorzitter zijn ambities niet onder stoelen of banken. “We willen met de A-ploeg zo snel mogelijk naar de nationale reeksen.”

    Ninofmedia trok naar het tijdelijke voetbaldorp en sprak er met speelsters, trainers en supporters.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons