Driedaagse sponsortocht leverde € 10.560 op voor MS-Liga

    13 september 2021

    NINOVE/MEERBEKE – Vijf leden van MiSt Cycling reden tussen 13 en 15 augustus 500 gesponsorde kilometers tussen Ninove, Pelt en Damme. Zij konden zaterdag 11 september een onverhoopt mooie bedrag aan Elke van de MS-Liga.

    Multiple sclerose is een ongeneeslijke, chronische aandoening van het centraal zenuwstelsel. In België hebben 12.000 mensen deze ziekte. De MS-Liga ondersteunt die mensen en hun familie. En dus zijn ze blij met elke gift en actie zoals deze van de 5 Ninovieters.

    Sponsortocht

    Zij begonnen niet toevallig aan hun sponsortocht. Martine, de moeder van Steve Rousseaux is zelf MS-patiënte. Daarom vertrok haar zoon op 13 augustus, samen met enkele fietscompagnons en begeleiders voor een gesponsorde fietstocht van 500 km.

    Via Pelt (hoofdkwartier van de MS-Liga) en Damme kwamen ze op 15 augustus terug in Ninove: een vrij zware tocht, maar hun inspanningen loonden de moeite.

    Zoals beloofd overhandigden zij de aardige som van € 10.560 aan Elke van de MS-Liga.

    Met een warme dank van Martine voor de inzet van de deelnemers, de sponsors en de familieleden.

    Of dit initiatief voor herhaling vatbaar is, liet organisator Michel nog even in het midden. Maar na een sabbatjaar zullen de kuiten wellicht terug beginnen te kriebelen.

    Info: MS-LigaMiSt Cycling.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons