Dump geen afval naast textielcontainers

    04 mei 2020

    NINOVE – De Intercommunale Land van Aalst (ILvA) doet een oproep om geen afval te dumpen naast de textielcontainers. Herbruikbare goederen kun je binnenkort terug binnen brengen in De Kringwinkels.

    De afgelopen weken hebben veel mensen kasten, zolders en kelders opgeruimd. Daarbij zijn heel wat spullen voor De Kringwinkel klaargezet. Ook kleren en ander textiel wil men een tweede leven bieden.

    De aanvoer naar de textielcontainers is echter zo massaal, dat die heel snel vol zitten.

    Wat alsnog geen excuus is om er het afval dan maar als sluikstort naast te dumpen. Maar het gebeurt wel met de regelmaat van een klok en het gaat niet enkel om textiel.

    ILvA vraagt om dat textiel nog even bij te houden. Is de textielcontainer vol, dan mag je er geen zakken naast zetten. Sluikstorten blijft niet toegelaten.

    Ander afval hoort daar evenmin thuis, maar in de restafvalzakken of het recyclagepark.

    Vanaf maandag 11 mei kun je herbruikbare goederen terug afgeven in De Kringwinkels zelf.

    Info: ILvADe Kringwinkel.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons