17 kandidaatsdossiers voor Doorn Noord, 11 zijn geselecteerd

    20 september 2018

    NINOVE – Na de deadline van 31 augustus hebben 17 bedrijven zich kandidaat gesteld voor een perceel op het bedrijventerrein Doorn Noord. Van hen weerhield de selectiecommissie van SOLVA 11 bedrijven.

    De termijn voor het indienen van een kandidaatdossier voor Doorn Noord liep op 31 augustus ten einde. 17 bedrijven wilden er zich graag vestigen en een dossier ingediend.

    Daarin kaderden ze hun bedrijfseconomische context, motiveerden ze hun vestiging in Ninove en gaven ze mee welke duurzame acties ze in hun nieuwe vestiging willen voorzien. Het heeft hen dus tijd, moeite en rekenwerk gekost om hun dossier af te ronden.

    Woensdag 19 september vond de jurering plaats op basis van de vooropgestelde criteria. De commissie bepaalde welke bedrijven zij – na de doorlichting van hun dossier – dossier weerhouden voor de onderhandelingsronde.

    Van de 17 bedrijven hebben zij er 11 geselecteerd. Met hen zal SOLVA de onderhandelingsgesprekken opstarten. Zij tekenen een optieverklaring en betalen een reserveringsvergoeding. 3 bedrijven zijn niet weerhouden, 4 bedrijven zijn gescreend onder voorbehoud en uitgenodigd voor een bijkomend gesprek.

    SOLVA brengt ieder bedrijf in de loop van volgende week persoonlijk op de hoogte.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons