Bedreigt de Brexit onze welvaart?

    05 september 2018

    MEERBEKE – De afdelingen van het Davidsfonds Meerbeke en Ninove organiseren dinsdag 2 oktober een lezing over de invloed op onze welvaart van de handelsoorlogen, de Brexit en andere vanuit een economisch standpunt.

    De Brexit komt heel dichtbij; daarnaast dreigen internationale handelsoorlogen. Gastspreker Edward Roosens informeert ons over de mogelijke gevolgen voor onze bedrijven en onze eigen welvaart. Hij zal jouw vragen hieromtrent graag beantwoorden.

    Edward Roosens, hoofdeconoom bij het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO), is afkomstig uit Ninove; hij is de achterkleinzoon van Polydoor Roosens, burgemeester in Meerbeke van 1946 tot 1964.

    Praktisch

    • Datum: dinsdag 2 oktober 2018.
    • Aanvangsuur:  20 uur.
    • Plaats: trefcentrum De Linde, Gemeentehuisstraat, 42 Meerbeke.
    • Toegangsprijs: € 5, zonder DF-cultuurkaart € 7 (1 drank inbegrepen), ter plaatse te betalen.
    • Inschrijven: uiterlijk tot dinsdag 25 september 2018 via e-mail (met opgave van uw naam en aantal personen) naar davidsfondsmeerbeke@fulladsl.be  (tel. Cecile Appelmans 054-33 37 91) of naar ninove@davidsfonds.net (tel. Clairette Van Opdenbosch 054-34 16 21).

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons