Bernadette en Gilbert houden voortaan café Rio open

    02 april 2024

    NINOVE – Het gekende café aan het begin van de Brusselsesteenweg heeft vanaf 1 april nieuwe uitbaters: Gilbert Bosschaerts en Bernadette Grijseels.

    De beslissing om café Rio open te houden, lag niet meteen in de lijn van hun voorgaande professionele besognes. “We zijn alle twee als beroepsmilitair in 2019 op pensioen gegaan. Maar eigenlijk voelden we ons beiden nog te jong om niets meer om handen te hebben.”

    Overname

    Toen Brenda van café Rio had aangegeven ermee te willen stoppen, grepen ze beiden hun kans. “Het kwam wel eerder onverwacht, maar we kennen de zaak. We wonen hier rechtover en Bernadette heeft ervaring in de horeca. Dus waarom niet? We hebben wat overlegd en de beslissing lag voor de hand om het café over te nemen.”

    Bernadette en Gilbert staan sinds maandag 1 april in de zaak. Dat is geen goedkope aprilgrap, tot grote opluchting van het cliënteel en de verenigingen, die in café Rio hun vaste stek hebben.

    We wensen de nieuwe uitbaters alvast veel succes toe met hun initiatief.

    Info: Café Rio.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons