• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Binnenkort kun je even tot rust komen in de ‘Repoos’

  28 oktober 2020

  NINOVE – Na café De Keizer nemen Steven Van Bont en zijn team in het Ninia Shopping een bistro/restaurant over. Zodra de horeca terug opengaat, kun je er terecht in de ‘Repoos’.

  Ondanks de corona-crisis breidt Steven Van Bont zijn horecazaken uit. Of is het dankzij?

  Opportuniteit

  “In crisisperiodes doen zich ook opportuniteiten voor en we geloven heel sterk in de periode na corona. Dan moet je zien, dat je klaar bent. Nu moet je investeren. En het loopt soms merkwaardig. Ik stond achter de toog in onze andere zaak Odilon, toen ik van een klant hoorde, dat Pascovele failliet was. De dag erna heb ik gebeld. Er bleken meerdere kandidaat-overnemers te zijn. We hebben ons dossier ingediend en verdedigd voor een jury.”

  “Er waren inderdaad een tiental kandidaten”, bevestigt Kris Van der Veken, de shopping manager van het Ninia Shopping Center. “Blijkbaar zien ook anderen nu opportuniteiten. Het was wel een moeilijke keuze, zeker tussen de laatste drie. We baseerden ons op het businessplan, de geestdrift, de complementariteit en niet in het minst de frisse en nieuwe ideeën.”

  Repoos

  De nieuwe zaak zal ‘Repoos’ heten. “Mensen, die hier winkelen, kunnen even reposeren, tot rust komen, en genieten van een snelle lichte hap. Onze kaart zal gerichter zijn: burgers, croques, pannenkoeken en wafels, broodjes en pasta’s; een keer per week een quiche. We zijn complementair aan de andere eetgelegenheid hier en ook aan De Keizer, dat een volkscafé is.”

  Achter de beide overnames gaat een doordacht businessplan schuil. “We zijn met de twee zaken in Ninove nu met 6 voltijdse medewerkers. Dat hebben we goed uitgedacht en gebudgetteerd. We hebben nu al een voorsprong op ons businessplan en geloven er echt in.”

  Voorlopig zal je enkel ‘Repoos’ op het nieuwe uithangbord zien. “Voor de eindejaarsperiode behouden we het meubilair. Maar na de solden gaan we even dicht voor een volledige herinrichting, een andere look & feel.”

  Info: Repoos.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons