Brenda en Stoffel zijn de nieuwe uitbaters van café De Rio

    11 July 2022

    NINOVE – Jill en Nick Reygaerts geven in café De Rio na bijna acht jaar de fakkel door. Zondag 10 juli tapten zij hun laatste pintjes. Zaterdag 16 juli heropenen Brenda Geerts en Christoph – Stoffel – Cornelis De Rio.

    Het pand doet al van in de jaren ‘40 van de vorige eeuw dienst als café. De ouders van Jill en Nick werden ongeveer tien jaar geleden de uitbaters, maar al gauw namen de zoon en de dochter de touwtjes in handen.

    Wij gingen langs op de laatste tapdag van Jill en Nick en hadden meteen ook een gesprek met de nieuwe uitbaters.

    Stamcafé

    Voor de vaste klanten verandert niets aan het café op de Brusselsesteenweg. Ze moeten zich dus geen zorgen maken over de toekomst van hun stamcafé.

    De gemoedelijke sfeer, een streepje fijne muziek en een hartelijke bediening: dat blijven de vaste ingrediënten voor een moment van ontspanning.

    Je kan er vanaf 16 juli iedere dag terecht, vanaf negen uur ’s ochtends; op woensdag is De Rio gesloten.

    Wij wensen Brenda en Christoph alvast veel succes toe met de verwezenlijking van hun droom.

    Info: café De Rio.

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons