• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Brouwerij Slaghmuylder na de corona-crisis

  07 juli 2020

  NINOVE – Iedere sector kende zijn gevolgen van de corona-perikelen. Ninofmedia ging daaromtrent polsen bij onze Ninoofse Witkap-brouwerij Slaghmuylder.

  Brouwerij Slaghmuylder bestaat dit jaar 160 jaar. Het ideale moment om te feesten, zo leek het. Maar het corona-virus zorgde voor de spreekwoordelijke stok in het wiel.

  We spraken met Luc Verhaegen over de afgelopen maanden, het heden en natuurlijk over de toekomst van brouwerij Slaghmuylder.

  BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons