Burger King opent op 13 juli de deuren in Ninove

07 juli 2021

NINOVE – De bouwwerken aan de nieuwe vestiging van hamburgerketen Burger King langs de Elisabethlaan naderen hun eindafwerking. Voor de liefhebbers wordt het aftellen naar de opening op dinsdag 13 juli.

Het modern gebouw is grotendeels opgetrokken uit hout en glas en straalt een open look uit.

Restaurant

Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen. Beneden vind je onder meer de open keuken en zitplaatsen; er is ook een kinderspeelhoek ingericht. Boven bevindt zich vooral het restaurantgedeelte.

Het restaurant telt 118 zitplaatsen op het gelijkvloers en de eerste verdieping, op het terras zijn er nog 36.

“Qua stijl is voor het gebouw gekozen voor de Pavilion-look”, vertelt Annelies Vantvelt van Burger Brands Belgium. “Deze is ontworpen door een architectenteam uit Miami, de bakermat van BURGER KING®. Kenmerkend is het licht en eigentijds design.”

Centrale ligging

Het is de eerste vestiging van Burger King in de ruime omgeving van Ninove-Aalst-Geraardsbergen-Halle.

“Dankzij onze centrale locatie, vlakbij de invalswegen, hopen we naast de Ninovieters ook mensen uit de bredere omgeving aan te trekken: van Geraardsbergen tot Aalst.”

Een dertigtal medewerkers zal er aan de slag kunnen: een mix van vaste medewerkers en studenten.

GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons