Burger King opent op 13 juli de deuren in Ninove

    07 juli 2021

    NINOVE – De bouwwerken aan de nieuwe vestiging van hamburgerketen Burger King langs de Elisabethlaan naderen hun eindafwerking. Voor de liefhebbers wordt het aftellen naar de opening op dinsdag 13 juli.

    Het modern gebouw is grotendeels opgetrokken uit hout en glas en straalt een open look uit.

    Restaurant

    Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen. Beneden vind je onder meer de open keuken en zitplaatsen; er is ook een kinderspeelhoek ingericht. Boven bevindt zich vooral het restaurantgedeelte.

    Het restaurant telt 118 zitplaatsen op het gelijkvloers en de eerste verdieping, op het terras zijn er nog 36.

    “Qua stijl is voor het gebouw gekozen voor de Pavilion-look”, vertelt Annelies Vantvelt van Burger Brands Belgium. “Deze is ontworpen door een architectenteam uit Miami, de bakermat van BURGER KING®. Kenmerkend is het licht en eigentijds design.”

    Centrale ligging

    Het is de eerste vestiging van Burger King in de ruime omgeving van Ninove-Aalst-Geraardsbergen-Halle.

    “Dankzij onze centrale locatie, vlakbij de invalswegen, hopen we naast de Ninovieters ook mensen uit de bredere omgeving aan te trekken: van Geraardsbergen tot Aalst.”

    Een dertigtal medewerkers zal er aan de slag kunnen: een mix van vaste medewerkers en studenten.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons