Burger King plant vestiging langs Elisabethlaan

    13 juli 2019

    NINOVE – De fastfoodketen Burger King heeft een aanvraag lopend voor een vestiging aan de Elisabethlaan. Het openbaar onderzoek loopt nog tot 27 juli 2019.

    De aanvraag van de nv Burger Brands Belgium betreft het slopen van bestaande gebouwen en het bouwen van een Burger King restaurant met bijhorende parking, wegenis, groenaanleg en ook woongelegenheid.

    De percelen liggen aan de Elisabethlaan 51-53-57-59-61. Op die plaats is/was ondermeer een carwash gevestigd en schuin rechtover ligt de grote concurrent McDonalds.

    Het Ninoofse stadsbestuur is bevoegd om in dit dossier een beslissing te nemen. Al lijken de eerste tekenen niet gunstig voor de aanvrager.

    Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gaf al een negatief advies omwille van de ligging aan de drukke ‘rotonde Den Dollar’. Bijkomende actviteiten zijn volgens het Agentschap op deze locatie niet gewenst.

    De Ninoofse brandweer gaf eveneens een negatief advies. Volgt nog het advies van de gemeentelijke dienst Ruimtelijke Ordening.

    Het openbaar onderzoek loopt nog tot 27 juli 2019.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons