Café Gonzo heropent niet meer, maar Gonzo II lonkt in de verte

    10 juni 2021

    NINOVE – “Mijn glas is nog altijd halfvol in plaats van half leeg”, besloot Filip/Fille De Vriendt ons gesprek in het nog steeds gesloten café Gonzo. Het etablissement in de Geraardsbergsestraat zal gesloten blijven, al ziet de Fille een Gonzo II elders in Ninove op termijn wel zitten.

    “Corona”, is het simpele antwoord als we Fille vragen waarom hij de Gonzo niet heropent. “Een huurachterstand van zes-zeven maand en geen vergelijk mogelijk met de huisbaas, die het contract verbrak.”

    En dus geen afscheid na 12 jaar Gonzo in de Geraardsbergsestraat. “Maar ik kan mijn klanten niet zomaar aan hun lot overlaten en de idee van een Gonzo II sluimert al. Ergens anders in Ninove, maar met dezelfde gekke baas achter de toog, optredens, goeie muziek, tof volk. Kortom met alles erop en eraan. Daar doen we het voor.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons