• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Café Gonzo heropent niet meer, maar Gonzo II lonkt in de verte

10 juni 2021

NINOVE – “Mijn glas is nog altijd halfvol in plaats van half leeg”, besloot Filip/Fille De Vriendt ons gesprek in het nog steeds gesloten café Gonzo. Het etablissement in de Geraardsbergsestraat zal gesloten blijven, al ziet de Fille een Gonzo II elders in Ninove op termijn wel zitten.

“Corona”, is het simpele antwoord als we Fille vragen waarom hij de Gonzo niet heropent. “Een huurachterstand van zes-zeven maand en geen vergelijk mogelijk met de huisbaas, die het contract verbrak.”

En dus geen afscheid na 12 jaar Gonzo in de Geraardsbergsestraat. “Maar ik kan mijn klanten niet zomaar aan hun lot overlaten en de idee van een Gonzo II sluimert al. Ergens anders in Ninove, maar met dezelfde gekke baas achter de toog, optredens, goeie muziek, tof volk. Kortom met alles erop en eraan. Daar doen we het voor.”

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.