Café Ragtime pakt uit met ‘Secret Santa’

    08 november 2023

    NINOVE – Café Ragtime organiseert dit jaar voor het eerst de grootste ‘Secret Santa’ van Ninove. Iedereen, die graag cadeautjes geeft én krijgt, kan gratis deelnemen aan deze mega-cadeautjesketting.

    Diegene die cadeautjes uitdeelt volgens het ‘Secret Santa’-principe, loot een naam uit en koopt vervolgens een kerstcadeautje voor de persoon op het gelote briefje. Elke deelnemer koopt dus een cadeau voor een andere deelnemer. Wie voor wie een cadeautje koopt, is een mysterie tot het moment waarop de pakjes worden uitgewisseld.

    Eigenaar Misja De Ridder hoopt zoveel mogelijk mensen te engageren om elkaar een cadeau te schenken. Iedereen kan zich gratis inschrijven in het café, tot uiterlijk 1 december. Op het inschrijvingsformulier noteer je jouw naam, leeftijd en enkele interesses of hobby’s. Zo krijgt jouw pakjesgever al een tip in de goede richting.

    Lokale handelaars

    De richtprijs is € 15, maar alles mag en niets moet uiteraard. Iedereen wordt trouwens aangemoedigd om z’n geschenk bij een lokale handelaar te halen. Ook de handelaars zelf kunnen natuurlijk deelnemen. Ben je een kapper, geef dan een gratis kapbeurt. Baat je een brasserie uit, geef een bon voor een gratis spaghetti. En heb je echt geen inspiratie, dan is een cadeaubon van café Ragtime ook een mogelijkheid, aldus een knipogende Misja.

    Inschrijven voor de pakjesestafette kan dus tot uiterlijk 1 december. Alle deelnemers krijgen de dag nadien te horen voor wie ze een cadeau moeten zoeken. Het geschenk kan je tot 21 december binnenbrengen in het café.

    Kerstfeest

    De cadeautjes worden uitgewisseld vanaf vrijdag 22 december, de avond waarop kerst zal worden gevierd in het café. Op de avond van dat bescheiden kerstfeestje zal Misja er nog een schepje bovenop doen en zelf nog heel wat extraatjes wegschenken aan de aanwezigen.

    Uiteraard krijgt iedereen ruim de tijd om zijn of haar persoonlijk pakje in de loop van januari te komen ophalen, ook de deelnemers die niet op het kerstfeest aanwezig kunnen zijn.

    Ninofmedia duwde de microfoon onder Misja’s neus, met in het achterhoofd de tonen van ‘All I want for christmas is you’ als opwarmer.

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons