Café Tuup heeft met ‘Tuupken’ z’n eigen biertje

    28 mei 2022

    MEERBEKE – Daan De Dijn mocht vrijdag 27 mei met veel trots zijn eigen bier voorstellen. Omstreeks 16.15 uur trok hij de eerste fles Tuupken open.

    Het is een sterk blond biertje van maar liefst acht graden en heeft een lichte, frisse citrusachtige afdronk. Tuupken is een lokaal ambachtelijk bier, gebrouwen door de Herzeelse brouwerij Van Den Bossche.

    Terras

    Het beloven in ieder geval warme zomerse dagen te worden op het zomerterras van Daan zijn café.

    Wie wil proeven van dit nieuwe gerstenat, kan hiervoor alle dagen terecht bij café Tuup, behalve op donderdag. Dan is het de wekelijkse sluitingsdag van het dorpscafé aan de kerk in Meerbeke.

    Wij gingen langs om te luisteren bij de klanten hoe het biertje hen bevalt. Uiteraard proefden we ook zelf. Tuupken is een aanrader!

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons