CDKN opent vestiging in Ninia Shopping Center

  10 oktober 2021

  NINOVE – CDKN is een conceptstore, die werkt met kleine Belgische ondernemers. Maar ook internationale merken zal je binnenkort vinden in het filiaal in Ninia.

  CDKN staat voor ‘Criminal babies, Dandy kids, Killer women and Notorious men’. De winkel komt op de voormalige locatie van H&M, dat in augustus de deuren sloot.

  Assortiment

  In de nieuwe vestiging vind je verschillende kledingmerken voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast kun je kiezen uit een aanbod aan interieurartikelen. Je kan er bij verschillende ondernemers kopen en afrekenen aan een centrale kassa.

  Er zal dus een ruim assortiment te vinden zijn in de 1.200 m2 grote winkelruimte. Deze vestiging is meteen de allergrootste winkel van CDKN tot nu toe. Momenteel heeft CDKN onder meer vestigingen in Waasland Shopping, Wijnegem en Gent Zuid Shopping.

  Jobs

  Momenteel is CDKN nog op zoek naar personeel: voltijdse en deeltijdse verkopers of verkoopsters, flexijobbers en studenten.

  Solliciteren kan via de jobsite van de VDAB. Maar je kan zaterdag 16 oktober, tussen 10 uur en 13 uur, ook komen solliciteren in de toekomstige winkel.

  De inrichting van het winkelpand gaat de komende week van start. De opening van de nieuwe conceptstore heeft vrijdag 29 oktober plaats.

  Info: CDKN.

  GNE – Foto Giovanni Neckebroeck/CDKN

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons