Century 21 ATG opende pop-up kantoor in Ninia Shopping Center

    31 januari 2020

    NINOVE – Century 21 ATG is al aanwezig en actief in het Pajottenland (Kester), maar wil voortaan ook vanuit de Denderstreek opereren. Daarom hebben ze zich gevestigd in het Ninia Shopping Center.

    Ludo Persoons (commercieel medewerker): “In ons kantoor kan de klant terecht om meer inlichtingen te vragen over een woning, maar ook om een woning te verkopen of te verhuren. Wij begeleiden onze klanten van het begin tot aan de sleuteloverdracht. Administratieve taken ten aanzien van de gemeente, de notaris, energieprestatiecertificaat, elektriciteit, bodemattesten en dergelijke vragen wij aan. De klant moet zich hierover geen zorgen meer maken.”

    De wensen van de klanten staan bij Century 21 centraal. “Wij denken met hen mee. Met onze ruime ervaring kennen wij het reilen en zeilen van de vastgoedwereld tot in de details. Daarom staat ATG ook voor ‘ALL TOGETHER’ en gaan we voor niets minder dan de top in vastgoed.”

    Breng een bezoek aan het kantoor op:

    – maandag van 14 uur tot 17.30 uur,
    – dinsdag van 11 uur tot 14.30 uur,
    – donderdag van 10 uur tot 12.30 uur,
    – zaterdag van 10 uur tot 12.30 uur.

    Info: Century 21 ATG.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons