Coely boegbeeld voor cadeaudagen Oxfam Wereldwinkel

    06 december 2023

    NINOVE – Als je wilt uitpakken met faire geschenken of ingrediënten voor het feestmenu, kan je aan de Denderkaai terecht tijdens de 2 cadeauweekends van de Oxfam Wereldwinkel op 9-10 en 16-17 december.

    Vijf bekende Vlamingen zetten de eindejaarverkoop van de Oxfam Wereldwinkels in de kijker: Wim Lybaert, Pascale Naessens, Gustaph, Lieve Blancqaert en zangeres Coely. Die laatste won ‘The masked singer’ en was recent ook te zien in ‘Het Huis’.

    Eerlijk assortiment

    De Ninoofse Oxfam Wereldwinkel gaat voor eerlijke handelsrelaties, waarbij de producent een leefbaar inkomen verdient. “We hebben dit jaar extra ons best gedaan om onze klanten een mooi en gevarieerd aanbod aan geschenken te bieden”, legt Lydia Brone uit. Zij is medeverantwoordelijke voor het artisanaat bij de Wereldwinkel Ninove. “We hebben in Nederland bij Fairplaza van verschillende Fair Trade importeurs producten aangekocht. Zo kunnen we een bijkomend assortiment aanboren van producten, die we eerder nog niet in onze winkel hadden.”

    Daarnaast kan je in de Oxfam Wereldwinkel natuurlijk terecht voor geschenkmanden. “Indien gewenst, helpen wij de klant om deze samen te stellen. Je kunt hier ook producten voor een (h)eerlijk feestmaal aankopen. Onze currypastas worden bijvoorbeeld erg gesmaakt. Aalle ingrediënten voor een geslaagde nieuwjaardrink zoals schuimwijn, chips, nootjes en crackers hebben we eveneens in huis.”

    Cadeaudagen

    Nog tot eind december loopt bovendien het wijnfestival, met een korting van 15 % op 2 dezelfde flessen wijn uit een selectie van 6 soorten.

    De winkel is zaterdag 9 en 16 december doorlopend open van 10 uur tot 18 uur. Op de zondagen 10 en 17 december is dit van 14 uur tot 17 uur.

    Info: Oxfam Wereldwinkel Ninove.

    MLI

    Je kan aan de Denderkaai terecht tijdens de 2 cadeauweekends van de Wereldwinkel Ninove op 9-10 en 16-17 december.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons