Colruyt Ninove sluit 3 maanden voor renovatiewerken

  23 februari 2022

  NINOVE – Het filiaal aan de Centrumlaan/Polderbaan sluit eind april gedurende 3 maand de deuren. Als de werken volgens schema verlopen, opent de retailer opnieuw tegen eind juli.

  De huidige Colruyt-winkel opende in februari 2007. Dankzij de zonnepanelen op het dak was het toen het eerste Colruyt-filiaal, dat in de zomermaanden volledig voor zijn eigen energie kon zorgen.

  Renovatie en innovatie 

  De winkel wordt vanaf april grondig gerenoveerd en herschikt. Zo zal de charcuterie-afdeling niet meer in de versafdeling te vinden zijn, maar verhuist ze naar de slagerij.

  De loskade wordt overdekt en voorzien van een groendak. 

  Colruyt plant eveneens een nieuwe afdeling met farmaceutische producten. Als eigenaar van Newpharma zorgt het ongetwijfeld voor een nieuwe trend in retail-land.

  Compensatie voor klanten

  Ninoofse Colruyt-klanten, die over een getrouwheidskaart beschikken, krijgen als compensatie een korting als ze tijdens de werken in een naburige Colruyt-winkel boodschappen doen.

  Het personeel van de winkel muteert tijdelijk naar de omliggende Colruyt- en Okay-filialen.

  JTR

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons