Containerdienst Vindevogel opent nieuwe vestiging in Kapittelstraat

    25 mei 2022

    APPELTERRE-EICHEM – De firma uit Oudenaarde heeft de site van grondwerken José Buyl gekocht. Op de ambachtelijke zone aan de Kapittelstraat opent ze een vierde vestiging.

    “Mijn man en ik zijn in 2000 gestart met Vindevogel Containerdienst”, vertelt ons Mieke Goemaere (CEO Vindevogel). “Ondertussen hebben wij al drie vestigingen in Oudenaarde, Deinze en Gavere. De site in Ninove is onze vierde vestiging. Voor alle duidelijkheid: we hebben de zaak van José Buyl niet overgenomen, wij hebben de site gekocht.”

    De focus van Containerdienst Vindevogel ligt in Ninove nu op de Kapittelstraat om daar de vierde vestiging uit te bouwen.

    Activiteiten

    “Daar zullen we dezelfde activiteiten ontplooien zoals in onze andere drie vestigingen. Particulieren, aannemers en bedrijven kunnen bij ons komen lossen. Wij plaatsen containers om het afval op te halen en doen de sortering. Wij recycleren ook A- en B-hout en harde plastic. Mensen kunnen hier eveneens boomschors, compost en teelaarde ophalen. Iedereen is welkom.”

    Het bedrijf is alle weekdagen open van 7 uur tot 18 uur en op zaterdag tot 12 uur.

    Info: Containerdienst Vindevogel.

    MLI – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons